Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Ben je op zoek naar iets en kun je het in de webshop niet vinden? Heb je vragen mbt reading of healing? Mail me dan op info@uitzonderlijk-apart.nl of vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  Kijk voordat je contact opneemt ook even bij de FAQ. Misschien kun je daar het antwoord op je vraag al vinden.

 

Wanneer je dit formulier gebruikt of via mail contact opneemt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Uitzonderlijk Apart.

Contactgegevens Uitzonderlijk Apart 

 

Eigenaar:      Nicole Gerards

Correspondentie-adres:  Maastrichterlaan 228

                                             6291 EX Vaals

Let op! Dit is geen bezoekadres. Uitzonderlijk Apart heeft GEEN fysieke winkel of praktijk die je kunt bezoeken. Het is dan ook NIET mogelijk om bestellingen op te halen of naar de praktijk te komen. 

 

Gelieve alleen contact op te nemen via mail of bovenstaand contactformulier. In de meeste gevallen antwoord ik binnen één werkdag, maar soms kan het wat langer duren. Bedankt voor je begrip. Indien je een reactie van mij verwacht, check dan ook de spam, want de mail kan in sommige gevallen daarin terecht komen. Heb je na 3 werkdagen nog geen reactie van mij ontvangen, dan is er iets mis gegaan. Neem dan alsjeblieft nog een keer contact op.                        

        

E-mail: info@uitzonderlijk-apart.nl

 

KvK nummer: 14114037

BTW-id NL001837408B58