Healing

Ik ben reiki-master en werk met engelen, gidsen en vele andere lichtwezens.

Een healing kan helpen om blokkades op te lossen, een stuk rust te vinden of inzichten te ontvangen.

Indien je in een zielsliefde-proces zit: de healing wordt altijd aan jou gegeven en nooit aan je tweelingziel. Wel is het zo, dat de healing via jou ook doorwerkt naar je tweelingziel, maar dit mag nooit de intentie zijn om een healing aan te vragen. Je vraagt healing voor jezelf, omdat jij verder wil in jouw proces, niet omdat je op deze manier denkt via een omweg invloed uit te oefenen op je tweelingziel. 

Een healing zal voor iedereen anders voelen en ook een andere uitwerking hebben. Sommige mensen voelen tintelingen, wamte of koude, terwijl anderen helemaal niks voelen. Als je niks voelt, wil dat niet zeggen dat er niks gebeurd. Een healing werkt altijd! Het kan ook voorkomen dat je emotioneel wordt of dat je in slaap valt. Gewoon laten gebeuren; alles is goed wat er gebeurt. De healing zal ongeveer een half uur duren, maar kan nog dagen doorwerken. Na de healing is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat alle vrijgekomen afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Je kunt geen healing aanvragen voor iemand anders, tenzij het gaat om een kind onder de tien jaar of iemand die zelf niet in staat is om toestemming te geven, zoals bijvoorbeeld het geval is bij dementie of een verstandelijke beperking. 

Je kunt ervoor kiezen om de healing op een afgesproken tijdstip te ontvangen of ik kan de healing voor je klaarzetten in de energie zodat je de healing kunt ophalen op een moment dat voor jou goed uitkomt. Na afloop ontvang je van mij een verslagje over wat ik heb waargenomen tijdens de healing en ik hoor ook graag van jou wat jij ervaren hebt. 

Een healing kan ondersteunend werken bij lichamelijke of mentale klachten, maar is geen vervanging voor medische hulp of arts. Bij (ernstige) klachten dien je altijd contact op te nemen met een professional of arts. 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen neem dan contact op door te mailen naar info@uitzonderlijk-apart.nl of maak gebruik van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

♥ Nicole