Reading

Ik heb de gave om boodschappen te mogen doorgeven van engelen, gidsen, het universum en om in te voelen op de energie van mensen en deze te lezen. Tevens maak ik gebruik van tarot en orakelkaarten en werk ik via automatisch schrift.

 

De boodschappen die ik doorgeef zijn altijd liefdevol, maar kunnen soms confronterend zijn. Ik geef door wat jij moet horen, niet wat jij wil horen. Ik maak geen contact met overledenen, maar soms kan het gebeuren dat er een overleden dierbare via mij een boodschap wil doorgeven en dat doe ik dan ook. Maar nogmaals: ik maak niet bewust contact met overledenen en doe ook geen foto-reading. 

 

Gezondheidsvragen worden in principe niet beantwoord. Ik ben geen arts en kan geen diagnoses stellen. Wel kan ik inzicht geven in waar bepaalde klachten vandaan komen en welke blokkades een rol spelen. 

 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn vooral gericht op inzicht en bewustwording, het aanreiken van handvaten en inzichten, waardoor jij weer verder kunt op je pad. Door middel van een reading kan ik jou inzicht geven in waar jij in jouw proces bent en waar je nog aan mag werken, wat je nog mag aankijken of waar er nog blokkades zitten. Een reading is bedoeld om jouw inzicht te geven in jouw proces en welke stappen je mag gaan zetten om je verder te ontwikkelen. En ja, ook een voorspelling voor de toekomst behoort tot de mogelijkheden, maar onthoud goed dat dit een prognose is, een potentieel dat in de energie aanwezig is... dat zich kan manifesteren als jij jouw hart volgt en luistert naar je intuïtie. Ik heb het dan ook liever over een prognose dan over een voorspelling.

 

Iemand kan jou bijvoorbeeld voorspellen dat je in de toekomst rijk zult worden, maar als jij op de bank gaat zitten wachten totdat de bel gaat en er iemand jou een grote zak met geld komt brengen, kun je lang wachten. Iemand kan voorspellen dat je de loterij wint, maar als je geen lot koopt, zul je never nooit iets winnen. Als je thuis op de bank blijft zitten en geen contact legt met anderen zul je ook je grote liefde niet ontmoeten. 

 

Waar het op neerkomt is dat jij het moet doen. Jij moet de nodige stappen zetten in jouw healing/transformatie-proces en dan kun je alles bereiken wat je wil en wat in jouw hoogste goed is. Een reading kan je hier inzicht in geven als je vast loopt of de dingen niet meer overziet. Ook als je niet lekker in je vel zit kan een reading helpen om inzicht te krijgen in eventuele blokkades, overtuigingen of patronen die je belemmeren. 

 

Readings worden per mail verstuurd in een word-document. Op deze manier kun je je reading op je gemak lezen en rustig laten bezinken. Je kunt de reading opslaan en altijd nog eens terug lezen als je daar behoefte aan hebt. 

 

Als je een reading aanvraagt houd er dan rekening mee dat ik geen vragen beantwoord over gezondheid.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, stuur gerust een mail naar info@uitzonderlijk-apart.nl en ik help je graag verder. 

 

♥ Nicole